Nieuws uit Boechout

Boechout

Nieuws uit Boechout

Festivalsfeer onder de kerktoren

17/06/18 09:33 - Enkele foodtrucks, een zachte avondzon en toffe muziek van de G-Strings, meer was er niet nodig voor een heerlijke festivalsfeer op en rond het terras van café De Pelikaan onder de Vremdese kerktoren.

Mag je het geld bij een plofkraak eigenlijk gewoon van straat rapen?

15/06/18 06:18 - Vannacht vond in het Waalse Seneffe opnieuw een plofkraak plaats. Bij een eerdere plofkraak in Boechout deze week belandde een groot deel van de buit op straat. Een vrouw besloot daarop enkele briefjes in haar eigen zak te steken. Maar dat is strafbaar, en heet in juridische termen ‘bedrieglijke verberging’.

Na de plofkraak: “Gevonden geld mag je niet bijhouden”

15/06/18 06:18 - Een heleboel geld afkomstig uit een bankautomaat kwam woensdag na een plofkraak in Boechout op straat terecht. Een dame besloot enkele briefjes in haar eigen zak te steken. Maar dat is strafbaar, en heet in juridische termen ‘bedrieglijke verberging’.

Nieuwkomer Natascha krijgt meteen tweede plaats op lijst

14/06/18 02:57 - CD&V Boechout-Vremde trekt met nieuwkomer Natascha Van Ostaeyen naar de gemeenteraadsverkiezingen. De 41-jarige tuinbouwster uit Vremde krijgt meteen de tweede plaats op de lijst.

Opnieuw plofkraak in Bpost-kantoor

13/06/18 12:10 - Het Bpost-kantoor in het centrum van Boechout werd afgelopen nacht het slachtoffer van een plofkraak. Drie gemaskerde personen gingen aan de haal met cash geld uit de automaat, zo meldt het parket van Antwerpen. Het is al de vierde keer in een paar weken tijd dat er zo’n plofkraak gepleegd wordt in Vlaanderen.

Nieuwe lijst in Boechout “is niet de grote Filip Peeters-show”

13/06/18 02:57 - Zelfs de nationale pers was dinsdag afgezakt naar de Mussenhoeve in Boechout voor de voorstelling van de nieuwe lokale lijst ’t DORP. Het is dan ook geen alledaagse partij, met onder meer acteur Filip Peeters en presentator Sven Speybrouck als trekkers.

De Ideale Woning opent 49 flats

13/06/18 02:57 - Met de feestelijke inwijding van drie woonprojecten van De Ideale Woning, samen goed voor 49 nieuwe sociale appartementen en een sociale woning, beheert de sociale huisvestingsmaatschappij nu 143 woningen in Boechout. “En er staan nog projecten op stapel”, vertelt Dirk de Kort, de voorzitter van De Ideale Woning.

Acteur Filip Peeters stapt in de politiek

12/06/18 23:16 - Er is een nieuwe partij in Boechout die opkomt bij de komende gemeenteraadsverkiezingen. 't DORP wil de inwoners van Boechout meer inspraak bieden, en hen zelf mee laten schrijven aan het partij-programma. Eén van de initiatiefnemers is acteur Filip Peeters. Of hij de lijst zal trekken, dan wel kandidaat-burgemeester is, wordt pas na de zomer duidelijk.

Heeft Filip Peeters vandaag groot nieuws over carrièrewending?

12/06/18 06:11 - In Boechout wordt dinsdag een nieuwe politieke partij boven de doopvont gehouden die zal opkomen bij de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober. Een van de initiatiefnemers is radiopresentator Sven Speybrouck, die samen met Filip Peeters in Boechout actie voerde tegen de bouw van appartementsgebouwen in het Vijverhof. Heeft ook acteur Filip Peeters een nieuwe rol gevonden in de lokale politiek?

53ste Narrenstoet opnieuw schot in de roos

10/06/18 16:03 - De Narrenclub organiseerde dit weekend voor de 53ste keer een Narrenstoet in de Boshoek. De kleurrijke stoet van wagens, fanfares, verenigingen en reuzen lokte ook dit jaar enkele honderden kijklustigen naar Boechout. De bonte parade was het hoogtepunt van een gans weekend feesten en plezier maken.

Zelf nieuws uit Boechout?
Deel ervaringen over BoechoutBoechout

„ Woonplaatsen.be gidst u door Boechout! “

Woonplaatsen.be

Voordelen van Woonplaatsen.be
  • Ontvang vrijblijvend prijzen en offertes.
  • Lokale aanbieders gespecialiseerd in hun vak
  • Sluit de beste regionale deals in enkele kliks.
  • 100% gratis en geheel vrijblijvend te gebruiken